Renkema Consultancy BV

Logo Renkema Consultancy BV

-> English version coming soon...

Extranet en Intranet

Onze expertise op het gebied van kennisdelen en communicatie binnen communities en grote projectorganisaties komt hier goed van pas. Wij ondersteunen vele EU Research projecten, en organisaties waarbij informatie voor verschillende groepen beschikbaar moet zijn. Van publiek toegankelijke pagina’s tot afgeschermde gebieden met informatie en documenten voor ‘the happy few’. In de meeste gevallen zullen we Umbraco hier voor gebruiken.  

Umbraco – Share Simplicity

Umbraco, ook wel 'The friendly CMS' genoemd, is een bijzonder gebruiksvriendelijke CMS. Umbraco kent geen licentiekosten en is aan te passen naar iedere wens. Websites zijn standaard responsive (Tablet en SmartPhone ready), Umbraco is zeer flexibel, ook in koppelingen met andere applicaties. Umbraco is van huis uit zoekmachine-geoptimaliseerd. 

Documentenbeheer

Heeft de organisatie een omgeving nodig voor documentenbeheer. Een afgeschermd gebied in de ‘cloud’ waar bestanden veilig gehost worden. En versies van de documenten automatisch gesynchroniseerd worden met uw PC, laptop of telefoon. Waar anderen Google Drive, Microsoft OneDrive of Dropbox gebruiken, adviseren wij voor professionele organisaties Pydio. In tegenstelling tot bovengenoemde producten staan de bestanden niet op anonieme Amerikaanse servers, maar indien gewenst op uw eigen server bij de provider die u wenst. Daarnaast geen ongewenste social media connecties zoals bij Google of Microsoft.  

Datamanagement

Processen genereren data en vaak heel veel data. Bijvoorbeeld sensoren op boorinstallaties, laboratorium uitkomsten of bijvoorbeeld continue stromen van dagelijks aangemaakte bestanden in welke vorm dan ook, met data. Te denken valt aan metingen van weerdiensten op verschillende plekken. Wij verzamelen de data en maken deze toegankelijk voor programma’s als ElasticSearch om analyses uit te kunnen voeren. Web-based en Real-time.

;